berenguel
Berenguel

A Josep Berenguel Art Studio ideem i construïm escultures i escenografies per a teatre, cinema i publicitat i realitzem projectes de tematització i ambientació d’espais. Els 20 anys d’experiència de Josep Berenguel, la seva versatilitat, l’amor pel que fa i l’equip de professionals amb el que compta ens permeten fer realitat tot tipus d’idees i projectes.

Aquest escultor, pintor i escenògraf torna a casa després de cinc anys a Austràlia, on ha treballat en la construcció de decorats per a dos dels teatres més importants del país: The Sydney Theatre Company i la icònica Opera House. Durant aquest temps ha realitzat també escenografies per a grans produccions cinematogràfiques com The Wolverine (Lobezno) o per a festivals de renom com el Sydney Festival.

Les nostres produccions inclouen escenografies, decorats, escultures, carrosses, ficticis, corporis, elements de decoració, reclams publicitaris, projectes de tematització, estands per a fires i esdeveniments, maquetes, reproduccions a gran escala, ambientacions, murals, etc. Pots veure els nostres treballs a l’apartat Projectes.